Alanya Tekne Yat Kiralama Hizmetleri

Daha ucuz fiyatlar Focus Alanya Tur Aktivite Tatilinizi en iyi hale getirmek için size Alanya Antalya Side Kemer Belek'te en iyi turları uygun...

KİRALIK TEKNE KİRALIK YAT

Alanya Özel Tekne Turu Programı

Bu şahane programımıza katılmanız için yapmanız gereken tek şey ön ödeme olmadan rezervasyon oluşturmanız.Daha sonra misafirlerimizi konakladıkları otellerden transferle alıyoruz.Limana doğru harekete geçiyoruz.Alanya teknemizde yerlerinizi aldıktan sonra sonsuz mavinin içinde büyülü bir yolculuğa çıkacaksınız. Bu yolculukta sizleri Korsanlar,Aşıklar ve Fosforlu Mağara karşılayacaktır.Sonrasın da kıyılarda turlarımız devam edecektir.Bu muhteşem yolculuğunuza kaptanımızın enfes öğle yemeği de eşlik edecektir.Son olarak My Alanya Tours ailesi sizleri hiçbir ücret talep etmeden tekrar konakladığınız otellere geri bırakacaktır.

Alanya Yat Kiralama Fiyatları 2021

Alanya Yat Kiralama için yapacağınız tek şey bir tuş uzaklığında bulunan rezervasyon butonuna tıklamak olacaktır.Üstelik hiçbir ön ödeme talep etmiyoruz. My Alanya Tours ailesi olarak 40’ı geçik yat programı düzenlemekteyiz. Programlarımıza karşı geri dönüşler daima pozitif olup bizi mutlu etmektedir. Alanya Yat Kiralama programına katılmak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilir,yatların fotoğraflarını görebilir ve fiyatlar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Alanya Balıkçı Teknesi Kiralama

Alanya’mızın mavi ve berrak sularını görünce balık avı tutkunlarının düşündükleri şey daima balıkçısı teknesi kiralamak oluyor. Bizde sizleri bu zevkinizden mahrum etmemeye çalışıyoruz. Sizler için en güzel balıkçı teknelerini hizmetinize sunuyoruz. Yapmanız gereken tek şey bizimle iletişime geçip kaç kişi olacağınızı söylemek ve gün saat belirtmektir.Geriye kalan herşeyi  Focus Alanya Tours ekibi olarak biz halletmekteyiz.

Daha ucuz fiyatlar Focus Alanya Tur Aktivite Tatilinizi en iyi hale getirmek için size Alanya Antalya Side Kemer Belek’te en iyi turları uygun fiyatlarla sunuyoruz. Güvenilir hizmetimiz sadece bir tık uzağınızda.

Ziyaretçi Görüşleri

Bir yanıt yazın

Benzer Yazılar

Alanya Tekne Yat Kiralama Hizmetleri

Size ve ailenize arkadaş gruplarınıza her bütçeye uygun özel tekne,...

Alanya Turları Aktivitelri

KONAKLI TEKNE KİRALAMA ALANYA, KONAKLI ALANYA JEEP SAFARİ TURU, KONAKLI FOCUS...

ALANYA’DA GÜNLÜK & HAFTALIK TEKNE KİRALAMA

ALANYA’DA GÜNLÜK & HAFTALIK TEKNE KİRALAMA Alanya yaz denince akla gelen...

Alanya Yat Tekne Kiralama 2024 Fiyatlar

Alanya tekne ve yat kiralama ile tüm bütçeler için uygun kiralık...


E-posta bültenimize abone olun, tüm fırsatlar mailinize gelsin !

Whoops, you're not connected to Mailchimp. You need to enter a valid Mailchimp API key.

Hemen Araİnfo Bilgi