ALANYA’DA GÜNLÜK & HAFTALIK TEKNE KİRALAMA

ALANYA’DA GÜNLÜK & HAFTALIK TEKNE KİRALAMA Alanya yaz denince akla gelen tatil beldeleri arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Birbirinden güzel koyları, eşsiz doğası...

ALANYA’DA GÜNLÜK & HAFTALIK TEKNE KİRALAMA

Alanya yaz denince akla gelen tatil beldeleri arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Birbirinden güzel koyları, eşsiz doğası ve berrak suları ile ziyaretine gelenlere eşsiz bir tatil deneyimi sunan Alanya, çok fazla tercih edilmesinden dolayı özellikle plajlarında fazlaca görülen bir yoğunluk ile sizleri karşılayabilmektedir. Bu sebeple de özellikle kalabalıktan uzak, sakin ve sevdikleriniz ile baş başa bi tatil hayal ediyorsanız bu durum sizi biraz zorlayabilir. İşte tam bu noktada sevdikleriniz ile baş başa kalacağınız, Alanya’nın kara ile ulaşımı bulunmayan koylarına ulaşabileceğiniz ve gününüzü doyasıya yüzerek, güneşlenerek, eğlenerek veya düzenleyeceğiniz etkinlikler ile geçirmeniz adına sizleri Alanya Tekne Kiralama hizmetimiz ile tanıştırmaktan mutluluk duyarız.

Tekne Kiralama hizmeti bu hizmetten yararlanan misafirlerinin keyfine göre düzenlenmiş olan bir rota ve sevdikleri ile baş başa güzel anlar vadetmektedir. Üstelik birbirinden farklı çeşitleri ile her bütçeye ve ihtiyaca hitap eden teknelerimiz ile istediğiniz lüks ve konfor gününüze eşlik edebilmektedir.

Alanya Tekne Turu ile hep hayal ettiğiniz o keyifli ve unutulmaz günü doyasıya yaşamanız mümkündür. Bunun için ise yapmanız gereken tek şey bizlerle iletişime geçmeniz olacaktır. Bizlerle iletişime geçmeniz halinde fazla vaktinizi almadan sizler için en uygun olan rezervasyonu dakikalar içerisinde gerçekleştirebiliriz. Daha sonrasında ise gün boyu tekneniz ile olan vaktinizi dilediğiniz gibi planlayabilirsiniz.

Eğer sizler de Alanya Tekne Kiralama hizmetinden yararlanmak istiyorsanız aklınıza takılan birçok soru ve detay olması muhtemeldir. Bu sebeple yazımızın devamında sizler için Tekne Kiralama hizmetimiz ile alakalı tüm detayları başlıklar halinde açıkladık. Keyifli okumalar dileriz!

ALANYA TEKNE KİRALAMA FİYATLARI

Tekne kiralamalarda ücretler tekne özelliklerine, konseptine,kategorisine ve kişi sayısına göre değişiklik göstermektedir.

Tekne Kiralama hizmetimiz içeriğinde her ihtiyaca, isteğe ve bütçeye hitap etmesi amacından onlarca farklı özelliğe sahip tekne & yat bulundurmaktadır. Bu seçenekler arasında size en uygun olanı seçebilir ve unutulmaz bir gün için yerinizi alabilirsiniz. Tekne kiralama deyince aklınıza ütopik ve oldukça uçuk fiyatlar gelmesine gerek yoktur. Bizler ‘Rakipsiz Fiyat’ sloganımız ile sizlerin yanındayız.

NELER VADEDİYORUZ?

Turunuz boyunca vaktinizi nasıl kullanacağınız tamamen size kalmıştır. Dilerseniz Alanya’nın eşsiz koylarında yüzüp teknemizin lüks güneş yataklarında güneşlenebilirsiniz. Dilerseniz de doğum günü, evlilik yıldönümü, bekarlığa veda, evlilik teklifi gibi çeşitli organizasyonlarınız için teknemizi kullanabilirsiniz.

Hizmet süresi boyunca eğer bir etkinlik düzenlemeyi planlıyorsanız planınızı takım arkadaşlarımız ile paylaşıp profesyonel ve kaliteli bir hizmet alabilirsiniz. Hizmetimiz süresi boyunca teknemizde düzenleyeceğiniz organizasyonlar için takım arkadaşlarımız istediğiniz konsept üzerine teknemizi hazır hale getirebilir ve istediğiniz tüm hazırlıkları sizin için yapabilirler. Organizasyonlarınıza dansçı, DJ, müzisyen gibi çeşitli etkinliklerin de eşlik etmesini istiyorsanız tek yapmanız gereken bizimle iletişime geçerek rezervasyon sürecinizde bildirmek olacaktır. Bizler sizin için en kaliteli ve profesyonel etkinlikleri temin edebiliriz.

Tekne Kiralama hizmetimiz içerisinde gününüzü daha da keyifli hale getirebilecek bir şey varsa o da şüphesiz gün içerisinde sizlere eşlik edecek olan yiyecek ve içeceklerdir. Bu sebeple siz değerli misafirlerimiz için özel olarak hazırlanan menülerimiz misafiriniz sayısınca sizlere eşlik etmektedir. Usta şeflerimizin tavsiyeleri ile güzel bir menü oluşturabileceğiniz gibi özel olarak kendi menünüzü de iletebilirsiniz. Gününüz boyunca sizlere eşlik edecek olan yiyecek ve içecekleri sizler için teknenizde hazır hale getirerek gününüze keyif katmaktayız.

Alanya’nın gerçek tadını ve güzelliğini tatmak için müthiş bir fırsat olarak tekne kiralama hizmetimiz karşınıza çıkmaktadır. Kalabalıktan uzak bir şekilde yalnızca denizlerin üzerinde size ait bir gün keyifli ve oldukça güzel bir deneyim olacaktır.

Hizmetimiz içerisinde sizlere otellerinizden transfer hizmeti de vermekteyiz. Gününüz boyunca konforunuzdan hiçbir şekilde ödün vermeden geçireceğiniz saatler için biz buradayız!

TEKNE KİRALAMA HİZMETİNİN AVANTAJLARI NELERDİR?

Tekne Kiralama hizmetimizin birçok avantajı vardır. Bunları şu şekilde sıralayabiliriz:

Alanya Tekne Kiralama hizmetimizden yararlanan değerli misafirlerimize kalabalıktan uzak, sevdikleri ile birlikte Akdeniz’in eşsiz suları üzerinde keyifli saatler vadetmektedir. Diğer tekne turlarımızda tura katılım sağlayan tüm misafirlerimiz ile aynı rota üzerinde gününüzü geçirmeniz mümkün iken Tekne Kiralama hizmeti yalnızca size özel bir tekne ve rota sunmaktadır. Bu sebeple birçok misafirimiz tarafından büyük bir memnuniyet ile tercih edilen hizmetimizi sizlere de tavsiye etmekteyiz.

Ziyaretçi Görüşleri

Bir yanıt yazın

Benzer Yazılar

Alanya Tekne Yat Kiralama Hizmetleri

Size ve ailenize arkadaş gruplarınıza her bütçeye uygun özel tekne,...

Alanya Turları Aktivitelri

KONAKLI TEKNE KİRALAMA ALANYA, KONAKLI ALANYA JEEP SAFARİ TURU, KONAKLI FOCUS...

Alanya Yat Tekne Kiralama 2024 Fiyatlar

Alanya tekne ve yat kiralama ile tüm bütçeler için uygun kiralık...

HER BÜTÇEYE UYGUN EKONOMİK VE LÜKS YATLAR

HER BÜTÇEYE UYGUN EKONOMİK VE LÜKS YATLAR


E-posta bültenimize abone olun, tüm fırsatlar mailinize gelsin !

Whoops, you're not connected to Mailchimp. You need to enter a valid Mailchimp API key.

Hemen Araİnfo Bilgi