Alanya Yat Tekne Kiralama 2024 Fiyatlar

Alanya tekne ve yat kiralama ile tüm bütçeler için uygun kiralık tekne ve yatlarımızdan size uygun olanı seçin arkadaşlarınız veya ailenizle denizin Tatilin...

Alanya Özel Tekne Turu, son dönemde öne çıkan sosyal mesafe koruması nedeniyle popüler hale geldi. Tur içeriğini dilediğiniz gibi oluşturabilirsiniz. Dilerseniz gününüzü normal standart tur ile geçirebilirsiniz. Standart turumuzda 3 adet yüzme molası verilmektedir.

Standart rota ve içerikleri buradaki turumuzun açıklamasında anlatılacaktır. Kendi planınızı yapmak ve rotanızı kendiniz yapmak istiyorsanız bizi aradığınızda planınızın detaylarını bize ilettiğinizde fiyat bilgilerini sizinle paylaşacağız. Detaylı bilgi ve rezervasyon işlemleri için lütfen bizi arayınız.

Alanya Özel Tekne Turu Fiyatları 2022 Alanya Özel Tekne Turu Fiyatları 2022 yılı fiyat talebi için bizi arayabilirsiniz. Fiyatlar tekne tiplerine ve içeriklerine göre değişebileceği gibi seçeceğiniz rota da fiyatı etkileyebilir.

Tur fiyatının ne olduğunu size söyleyebilmemiz için nasıl bir tur programı istediğinizi bilmemiz gerekiyor. Normal standart turumuzda öğle yemeği dahil içecekler ekstradır. Pandemi nedeniyle zaman zaman misafirlerimizden kendi yiyecek ve içeceklerini getirmek istedikleri yönünde talepler alıyoruz.

Bu konudaki istek ve taleplerinizi takip edeceğimiz için bu talepler bizim için sorun teşkil etmemektedir. Tamamen gününüzü rahat geçirmeye odaklandık. Taleplerinizi telefonda dinledikten sonra en net fiyat talebini verebileceğiz.

Özel Tekne Programı
Sabah Alanya Limanı’nda buluşup sizi teknemize götürdüğümüzde özel tekne programı başlar. Gün içerisinde 3 yerde yüzme molası veriyoruz. İlk yüzme molası Alanya’nın tarihi simgelerinden Alanya Tersanesi önünde olacaktır. Buradan tarihi tersane, Alanya Kızıl Kule ve Alanya Kalesi’ni görebilirsiniz.

Daha sonra Korsan Mağarası, Aşıklar Mağarası’nı ziyaret edecek ve ikinci yüzme molasının verileceği Kleopatra Plajı önünde duracaksınız. Altın sarısı kumları ile hem yerli hem de yabancı misafirleri Alanya’ya çeken bu plajın açık kumsallarında yüzmek oldukça keyiflidir.

Son olarak yüzme molası için açık denizde duracağız. İlk olarak, lezzetli bir öğle yemeği servis edilecektir. Akdeniz’in en güzel yerinde masmavi koylarda bir yüzme molası verip güneşlenmek size iyi gelecektir. Son yüzme molasının ardından Alanya Limanı’na dönüyoruz.

Ne Tür Tur?
Her yaştan insanın rahatlıkla katılabileceği bu turun nasıl bir tur olacağını hep merak eden misafirlerimiz bizi arayın. Onlara içeriklerini ve güzelliklerini anlattığımızda kendilerini ve sevdiklerini şımartmak için rezervasyon yapıyorlar. Sosyal mesafe konusunda en popüler turdur. Ayrıca öğle yemekleri diğer tekne turları gibi olmayıp daha lezzetli ve bol çeşitliliğe sahiptir. Standart turlarda içecekler ekstradır ancak içeriği isteğinize göre değiştirdiğinizde lezzetli yemeklerimizle birlikte fiyata dahil olacaktır.

Ziyaretçi Görüşleri

Bir yanıt yazın

Benzer Yazılar

Alanya Tekne Yat Kiralama Hizmetleri

Size ve ailenize arkadaş gruplarınıza her bütçeye uygun özel tekne,...

Alanya Turları Aktivitelri

KONAKLI TEKNE KİRALAMA ALANYA, KONAKLI ALANYA JEEP SAFARİ TURU, KONAKLI FOCUS...

ALANYA’DA GÜNLÜK & HAFTALIK TEKNE KİRALAMA

ALANYA’DA GÜNLÜK & HAFTALIK TEKNE KİRALAMA Alanya yaz denince akla gelen...

HER BÜTÇEYE UYGUN EKONOMİK VE LÜKS YATLAR

HER BÜTÇEYE UYGUN EKONOMİK VE LÜKS YATLAR


E-posta bültenimize abone olun, tüm fırsatlar mailinize gelsin !

Whoops, you're not connected to Mailchimp. You need to enter a valid Mailchimp API key.

Hemen Araİnfo Bilgi