Alanya’ da Yat Kiralama

Alanya, her metrekaresi ile sizleri hayran bırakacak, doğal güzellikler ve tarihi esintilerle doludur. Bahsedilen güzellikleri, birbirinden güzel koylar ve sahillerinin güzelliğiyle de destekleyen...

Alanya, her metrekaresi ile sizleri hayran bırakacak, doğal güzellikler ve tarihi esintilerle doludur. Bahsedilen güzellikleri, birbirinden güzel koylar ve sahillerinin güzelliğiyle de destekleyen Alanya’yı, harika bir tur ile gezmek ister misiniz? Eğer istiyorsanız, o halde konaklama, duş gibi, oldukça donanımlı Focus yat kiralama işlemleri için, İKİA Yatçılık’ a rahatlıkla güvenebilirsiniz. Üstelik; sizlerin ulaşım problemlerini de dilediğiniz gibi destekliyor ve sabahın ilk ışıklarında, muhteşem bir günün başlangıcına ulaşmanızı sağlıyoruz. Alanya yat kiralama ile seçeceğiniz bu rotada, dilerseniz bizim sunduğumuz programı izleyebilir, dilerseniz de isteğimize uygun bir seçenek belirleyebilirsiniz.

Bizlerin sağladığı Alanya yat turu rotamızda, sizleri limandan alıyor ve gerekli bilgilendirmeleri yaparak, yolculuğumuza başlıyoruz. Sonrasında ise, adeta bir renk cümbüşü olan Kızılkule’ nin yanındaki Selçuklu Tersanesinde duruyor ve berrak su ile tanışmanızı sağlıyoruz. Ardından, rotamızı; Aşıklar, Korsanlar ve Fosforlu mağaralara çevirerek, gizemli bir ruha erişmenizi ve keyifli bir zaman dilimi geçirmenizi sağlıyoruz. Burada verdiğimiz molalar ile sizlerin keyifli dakikalarını, lezzetli yemeklerimizle harmanlıyor ve alkolsüz içeceklerimiz de sıcağın etkisini, üzerinizden alıyoruz. Oldukça fazla fotoğraf çekebileceğiniz doğal güzelliklerden sizleri alıyor ve rotamızı Damlataş ve Kleopatra plajlarına çevirerek, yeniden bir yüzme molası veriyoruz. Bu sayede, berrak suların şifalı etkisiyle tanışıyor ve sıcağın etkisinden kurtularak, ferahlatıcı bir serinlikle buluşuyorsunuz. Molaları teknede geçirmek isteyen misafirlerimize, eğlenceli müzikler ve keyifli ikramlar sunarak da her dakikanızın kaliteli geçmesini sağlıyoruz.  Son olarak da Ulaş Plajına gidiyor ve yaptığımız deniz keşifleri ile keyifli Alanya yat turu programımızı bitirerek, yuvamıza geri dönüş sağlıyoruz.

Ziyaretçi Görüşleri

Bir yanıt yazın

Benzer Yazılar

Alanya Tekne Yat Kiralama Hizmetleri

Size ve ailenize arkadaş gruplarınıza her bütçeye uygun özel tekne,...

Alanya Turları Aktivitelri

KONAKLI TEKNE KİRALAMA ALANYA, KONAKLI ALANYA JEEP SAFARİ TURU, KONAKLI FOCUS...

ALANYA’DA GÜNLÜK & HAFTALIK TEKNE KİRALAMA

ALANYA’DA GÜNLÜK & HAFTALIK TEKNE KİRALAMA Alanya yaz denince akla gelen...

Alanya Yat Tekne Kiralama 2024 Fiyatlar

Alanya tekne ve yat kiralama ile tüm bütçeler için uygun kiralık...


E-posta bültenimize abone olun, tüm fırsatlar mailinize gelsin !

Whoops, you're not connected to Mailchimp. You need to enter a valid Mailchimp API key.

Hemen Araİnfo Bilgi