Alanya Yat Kiralama Fiyatları

ALANYA YAT TEKNE KİRALAMA FİYATLARI 2022 GÜNCEL FİYATLAR İCİN ARAYIN

Saatlik Yat Kiralama Fiyatları

KİRALIK YATLAR 2 SAAT 3 SAAT 4 SAAT
QUİN VİP YAT ALANYA -GÜNCEL FİYAT İCİN ARAYIN -+905313348707
GÜLBAHCE VİP ALANYA –GÜNCEL FİYAT İCİN ARAYIN –+905313348707
CELOPARTA VİP ALANYA -GÜNCEL FİYAT İCİN ARAYIN –+905313348707

Günlük Yat Kiralama Fiyatları

Ekstra Hizmet Fiyatları

Yukarıda da belirttiğimiz gibi organizasyonlar için ödemeniz gereken ücretler yat kirası + menü ve ekstra hizmet ücretleri toplanarak hesaplanmaktadır. Organizasyon bilgilerini girerek site üzerinden hızlıca toplam fiyatları öğrenmek için sitemizin ana sayfasına yani alanyateknekiralama.com linkine tıkladıktan sonra karşınıza çıkan ekrandan kişi sayısı, tur süresi, menü seçimi, içecek seçimi ve ekstra hizmet tercihlerinizi yaptığınızda kiralık olarak verdiğimiz ekonomik ve lüks yatlar için ödemeniz gereken ücretleri göreceksiniz.


Bu sayfadaki gibi ayrı ayrı toplayarak hesaplamak zorunda kalmazsınız. Ana sayfada göreceğiniz fiyatlar 2 kişilik, 2 saat sürecek, alkolsüz yemek menüsü ve hiçbir ekstra hizmetin seçilmediği standart yat kiralama organizasyonu içindir. Bu seçimleri kendi turunuza göre belirleyerek site üzerinden anında fiyat teklifi alabilirsiniz.KENDİ PAKETİNİZİ HAZIRLAYIN

REZERVASYON İÇİN KAPARO GÖNDERİN

Rezervasyon taleplerinizin işleme konularak seçtiğiniz kiralık yatın istediğiniz gün ve saatler arasında sizler için rezerve edilebilmesi için yapmanız gereken ilk şey organizasyon için ödemeniz gereken toplam ücretin yarısının firmamıza kaparo ödemesi olarak gönderilmesidir.


Kaparo ödemesi gelmeden kesin rezervasyon yapmayız, kısa süreli geçici opsiyonlar alırız. En kısa süre içinde kaparo gelmediği takdirde diğer rezervasyon taleplerini değerlendirmeye alırız. Bu nedenle mümkün olan en kısa süre içinde kaparo ödemesi gönderilmesi gerekir. Aksi halde beğendiğiniz yatı bir başkası kendisi için ayırtmış olabilir. Ödemeyi elden yapabilir ya da banka yoluyla gönderebilirsiniz. Kredi kartı ile ödeme yapma imkanı yoktur!

7/24 TELEFON AÇABİLİRSİNİZ

İletişim sayfasındaki telefon numaralarından bizlere 7/24 ulaşabilir, kiralık yatlarla ilgili kafanıza takılan şeyleri yetkili kişilere sorarak rezervasyon taleplerinizi iletebilirsiniz. E-mail de gönderebilirsiniz ancak yoğunluk nedeniyle mailleri sık sık kontrol edemiyor ve hızlı cevap veremiyoruz. Bu nedenle telefon açarak daha çabuk iletişim kurabileceğinizi bilmelisiniz.

Ziyaretçi Görüşleri

Bir yanıt yazın

Benzer Yazılar



E-posta bültenimize abone olun, tüm fırsatlar mailinize gelsin !

Whoops, you're not connected to Mailchimp. You need to enter a valid Mailchimp API key.

Hemen Araİnfo Bilgi