Rezervasyon için ne yapmalıyım?

Ne zaman rezervasyon yapmalıyım? Açık konuşmak gerekirse karar verdiğiniz an rezervasyon yaptırmalısınız. İstanbul’un nüfusunu ve her mevsim çok sayıda turiste ev sahipliği yaptığını düşünürseniz...

İstediğim saatte kiralayabilir miyim

Kiralamak istediğiniz yatların günlük programları uygun olduğu sürece istediğiniz gün ve saatte kiralama olanağı sunuyoruz. Yatlarımız tüm mürettebatıyla ve hazırlıklarını yapmış olarak sizin belirlediğiniz saatte ve iskelede hazır olacak şekilde düzenleniyor.

Dışarıdan yiyecek getirebilir miyim?

Yatlarımızı yiyecek ve içecek hizmeti almadan kiralayabilirsiniz. Tur süresince ihtiyaç duyacağınız her türlü gıda maddesi ve içeceğinizi kendiniz temin edebilirsiniz. Fakat, bu durumda servis ve temizlik işlerini görmek üzere size önereceğimiz sayıda garson tutmanızı istiyoruz.

Yatı önceden görebilir miyim?

Elbette. Sözleşme imzalamadan önce veya sonra bizimle iletişime geçtiğinizde yatımızın programına uygun olarak size randevu veriyoruz. Bu saatte de yatımızı bağlı olduğu limanda görebiliyorsunuz

Ne zaman rezervasyon yapmalıyım?

Açık konuşmak gerekirse karar verdiğiniz an rezervasyon yaptırmalısınız. İstanbul’un nüfusunu ve her mevsim çok sayıda turiste ev sahipliği yaptığını düşünürseniz yatlarımızın yoğun bir programı olduğunu tahmin edebilirsiniz. Beğendiğiniz yatı kiralayabilmek için vakit kaybetmemenizi öneriyoruz. Özellikle yaz aylarında ve her mevsim geçerli olmak üzere hafta sonları bizimle iletişime geçip yatın programını öğrenmeden plan yapmayın.

Rezervasyon için ne yapmalıyım?

İsterseniz internet sitemizden isterseniz bizimle iletişime geçerek size uygun yatı beğendiğinizde ön kaparo karşılığında uygun tarih için kendi adınıza rezervasyon yaptırabilirsiniz. Kaparo miktarı da alacağınız paket fiyatının ya da belirleyeceğiniz organizasyon tutarının yarısı değerindedir.

Ziyaretçi Görüşleri

Bir yanıt yazın

Benzer Yazılar



E-posta bültenimize abone olun, tüm fırsatlar mailinize gelsin !

Whoops, you're not connected to Mailchimp. You need to enter a valid Mailchimp API key.

Hemen Araİnfo Bilgi