Evlilik Teklifi Organizasyon Focus Yat

Yatlarımızın tamamında ses sistemi bulunmaktadır. Firmamız tarafından ses sistemi, misafirlerimize ücretsiz olarak sunulur. Sevgilinizle teknede romantik akşam yemeği yerken dinlemek istediğiniz şarkıları USB ile yanınızda...

 Focus Teknede Romantik Akşam Yemeği

Hayatınızın en romantik saatlerini, sevgilinizle baş başa lüks bir yatta iki kişilik bir yemek organizasyonu ile geçirmeniz firmamız aracılığıyla mümkündür. Firmamız sizlerin isteklerini önemseyerek ve o doğrultusunda hareket eden müşteri memnuniyetini ön planda tutar bir işletmedir.

Sevgilinizle beraber geçireceğiniz en romantik anlara şahit olmak, güzel bir birlikteliğin başlangıcında aracı olmak bizlere onur kaynağıdır. Sadece akşam yemeği değil, günün herhangi bir saatinde de çiftelere özel yemek organizasyonu yapmak mümkündür. Zengin yemek menümüzle teknede romantik akşam yemeği yerken ömür boyu unutamayacağınız saatler geçireceksiniz. Firmamız sadece yaz aylarında değil diğer aylarda da müşterilerine romantik anlar sunmaktadır.

Teknede Romantik Akşam Yemeği İçin Merak Edilenler

Rezervasyon yapan müşterinin en çok merak ettiği konu yemek konusudur. Menünün nasıl olacağı ve kimler tarafında hazırlanacağı, yemeğin yatın hangi bölümünde yeneceği ve yemek masası süslemesinin nasıl yapılacağı konusu merak edilir. Firmamız tarafından teknede romantik akşam yemeği bütün ayrıntılarıyla şu şekildedir:

1- Yemek Menüsü Seçimi Nasıl Yapılmaktadır?

Yemek konusunda organizasyonu düzenlemek isteyen kişi ya da kişilerin isteklerine önem vermekteyiz. Müşterilerimizin istekleri doğrultusunda teknede romantik akşam yemeği daha özel ve anlamlı olmaktadır. Yemeklerimizin yanında soğuk mezelerimiz, ara sıcak tabağımız, salata ve meyve tabağı olmazsa olmazımızdır. İçeceklerimiz sınırsızdır. Yemek menüsü seçimleri mutlaka önceden firmamıza iletilmelidir.

2- Yemek Teknenin Hangi Bölümünde Olacaktır?

Yemek, yatın arka tarafında, yat personelinden uzak olan havuz kısmında gerçekleştirilecektir. Teknede romantik akşam yemeği, organizasyonla alakası olmayan kişilerin olmadığı sadece size ait ve özel bir organizasyondan oluşacaktır.

3- Yemek Masası Süslemesi Nasıl Olacaktır?

Masa süsleme işlemi ekstra ücrete tabi tutulur. Teknede romantik akşam yemeği için arzu edilmesi halinde önceden firmamızla iletişime geçilerek kendi zevkinize göre süslemek isteyebilirsiniz.

Teknede Romantik Akşam Yemeği İçin Müzik Organizasyonu Nasıl Yapılmaktadır?

Yatlarımızın tamamında ses sistemi bulunmaktadır. Firmamız tarafından ses sistemi, misafirlerimize ücretsiz olarak sunulur. Sevgilinizle teknede romantik akşam yemeği yerken dinlemek istediğiniz şarkıları USB ile yanınızda getirerek dinleyebilirsiniz. Kemancı ya da gitarist talep edilirse eğer ekstra ücrete tabi olmaktadır. Müşteriler kendi tanıdıkları müzisyenleri yanlarında getirebilirler.

Ziyaretçi Görüşleri

Bir yanıt yazın

Benzer Yazılar



E-posta bültenimize abone olun, tüm fırsatlar mailinize gelsin !

Whoops, you're not connected to Mailchimp. You need to enter a valid Mailchimp API key.

Hemen Araİnfo Bilgi