Alanya Tekne Kiralama

Alanya Tekne Kiralama Alanya’da günlük veya saatlik özel yat kiralayın, tatilinize lüks ve keyif katın. ALL RENTAL YACHTS AND BOATS IN ALANYA ARE...

Alanya Tekne Kiralama
Alanya’da günlük veya saatlik özel yat kiralayın, tatilinize lüks ve keyif katın.

ALL RENTAL YACHTS AND BOATS IN ALANYA ARE HERE. MOREOVER, WITH ALL THE DETAILS

Alanya Yacht CharterPrices

Rent yachts and boats at economical prices, one of the most popular activities in Alanya.

Alanya Özel Yat Turu Fiyatları

Alanya yat turu fiyatları 30€ ile 1000€ arasındadır. Bu fiyatlar 4-5 saat süren özel yat turları için geçerlidir. Fiyatlar sezona göre değişmektedir. Aşağıdaki listede Alanya’daki tüm özel tekne turlarının fiyatlarını ve yatların özelliklerini tek tek görebilirsiniz.

Dilerseniz daha kısa veya daha uzun süreli özel yat turları da organize edebiliriz. Süreyi ve tekne hizmetlerini değiştirme olanağına sahipsiniz. Bu tip özel tekne turlarının fiyatları ekibimiz tarafından belirlenmekte ve tarafınıza iletilmektedir.

2022 Boyunca İndirimli Fiyatlar

Kazan-kazan stratejisi uyguluyoruz. Ne tekne tedarikçilerimiz ne de müşterilerimiz zarar görmez. Bir rezervasyon son dakikada iptal edilse bile tekne sağlayıcılarımıza tam olarak ödeme yapıyoruz. Karşılığında tedarikçilerden en iyi fiyatları alıyoruz. En önemlisi de bu düşük fiyatları müşterilerimize yansıtıyoruz.

Böylece Alanya’da en uygun yat turu fiyatlarını kaliteli hizmet ile birlikte sunabiliyoruz. Alanya yat turlarını 2022 yılı boyunca en iyi fiyatlarla satmaya devam edeceğiz.

Küçük Ön Ödeme ile Satın Alın

Özel bir tekne turu için ön ödeme yapmaktan çekinmeyin. Alanya’da sınırlı sayıdaki yatların kirasını gerçekleştirebilmek için ön ödeme talep ediyoruz.

Bu yüzden %10-20 gibi düşük ön ödemeler alıyoruz. Kalan bakiyeyi yata bindiğinizde ödersiniz.

Ayrıca rezervasyonunuzu turdan en az bir gün önce iptal edebilirsiniz. İptal durumunda para aynı gün içinde koşulsuz olarak iade edilir.

ALANYA’DA ÖZEL TEKNE TURLARI İÇİN CAZİP FİYATLAR.

AlanyaÖzel Tekne Turu Fiyatları

Özel tekne turları, aileniz veya arkadaşlarınızla tam bir mahremiyet içinde vakit geçirmenizi sağlar.

Ziyaretçi Görüşleri

Bir yanıt yazın

Benzer Yazılar



E-posta bültenimize abone olun, tüm fırsatlar mailinize gelsin !

Whoops, you're not connected to Mailchimp. You need to enter a valid Mailchimp API key.

Hemen Araİnfo Bilgi